O nama

Naše poduzeće osnovano je 2015.godine, sa ciljem pružanja kvalitetne usluge iz područja računovodstva i poslovnog savjetovanja NKD 69.20. Osnivač i direktor tvrtke Davor Brkić, diplomirani ekonomist, bavi se ovim poslom više od 10 godina, čime nastavlja 20 – godišnju obiteljsku tradiciju pružanja računovodstvenih usluga. Jedan je od osnivača inicijative profesionalnih računovođa Hrvatske (IPRH), te predsjednik udruženja HGK, na kojim funkcijama aktivno radi na poboljšanju poslovne klime, pojednostavljenju propisa te smanjenju birokracije.

Trenutno se u našem portfelju nalazi 30-ak klijenata, trgovačkih društava i samostalnih djelatnosti (obrta, OPG-a) i sl.

Specifičnost naše usluge prožima misao da svima pristupamo sa jednakim žarom I željom za savršeno posloženim poslovanjem. Nebitno da li se radi o malom obiteljskom obrtu, mikro poduzeću sa 1 zaposlenim ili većim poslovnim subjektima sa 10-cima zaposlenih djelatnika I milijunskim prihodima, nama ste jednako bitni I veselimo se rasti zajedno s vama, te vam na tom putu rasta I razvoja biti podrška ali i važan partner.

Obratite nam se s punim povjerenjem, I dajte nam priliku da vam opravdamo gore navedene postulate i vrijednosti kojima težimo.

 

Davor Brkić
  • 2o godina iskustva u knjigovodstvu i financijama
  • Kvalitetna suradnja sa klijentima
  • Fokus na sve naše klijente
  • 365 dana u godini pružamo našu pomoć i usluge