Digitalni marketing

WEB DEVELOPMENT

Kreiramo web sadržaj u kojem se pozornost bazira na odnosu ponuda – kupac, točnim i gramatički ispravnim sadržajima, kontakt podacima, jednostavnim povezivanjem web stranice s društvenim mrežama, responzivnim i modernim dizajnom baziranim na videu i multimedijalnom sadržaju. Na kreativan i moderan način svaku Vašu zamisao plasiramo kao proizvod spreman za prodaju.

GRAFIČKI DIZAJN

Jedan od ključnih uspjeha u današnjem digitalnom svijetu se odražava vizualnošću i prvim dojmom. Uz nas nećete ostati nezamijećeni! Nudimo bogat vizualni izgled Vašeg proizvoda u obliku pakiranja, tipografije, knjiga, časopisa, brošura, sajmova i evenata.

Social Media Marketing

Svoj brend želite promovirati na različitim društvenim mrežama? Naš tim svojim društveno – istraživačkim alatima će Vaš brend lansirati u svaku poru digitalnih mreža i na taj način usmjeriti fokus u profesionalno i direktno oglašavanje postojećeg proizvoda.

Usluge brandinga

Kreiranje brenda je višestruk smjer pozitivnih mogućnosti. Pozitivnu oglednost brenda potrebno je izgraditi i njegovati, a osmišljavanje imena, logotipa i vizualnog identiteta tvrtke je temeljni korak. Ipak, vizualno brendiranje najjače je oružje za početak poslovanja i doseg do željenih klijenata. Dugogodišnjih iskustvom u vizualnim komunikacijama, pomoći ćemo Vam osmisliti i kreirati brend koji najbolje šalje jasnu poruku Vašeg poslovanja. Osim vizualnog kontakta, Vaši klijenti žele čuti i Vašu priču.
Svaka tvrtka ima svoju povijest, ljude, kulturu i misao koja ih vodi. Pomoći ćemo Vam da ju prenesete javnosti i učinite ju sastavnim dijelom svog brenda. Vaši budući ili potencijalni klijenti u svakom trenutku žele znati pozadinu poslovanja i svaku poru Vaše tvrtke.